Ik help je op weg

Hierbij introduceer ik speciaal voor jou de 3 stappen krullen haar routine om jou te helpen met jouw krullen én om het beste uit jouw natuurlijke krullen te halen. Deze producten verzwaren niet. 

Lees gauw verder want dan leg ik jou uit hoe de 3 stappen werken.

STAP 1: Cleanse

Kies het cleanse product dat jouw haar nodig heeft:

Double the Clay
Reset Shampoo

Pepermint Clean Shampoo

Je moet deze hoofdhuidborstel in je routine hebben! Het helpt om oude huidcellen en productopbouw te verwijderen. En we weten allemaal dat gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. Met de Scalp Brush van De Groningse Kapper verbeter je de bloedsomloop en je hoofdhuidconditie. Deze innovatieve tool is een must-have tijdens het wassen van je haar. *disclaimer: de afbeelding (kleur) wijkt af van de werkelijke hoofdhuidborstel.

STAP 2: CONDITION

* Bye Bye Tangles & Knots contditioner

Dit is een geweldige conditioner die je haar laat smelten. Klitten verdwijnen en het mooie is dat je deze conditioner ook als quic treatment kunt gebruiken. Laat het 5 minuten intrekken voordat je het uitwast en je haar zal geweldig zacht voelen.

* Intense Moisture & Intense Proteïn deepconditioner

1x per week 15-20 minuten
Deze deepconditioners zijn ontwikkeld als een magische elixer om jouw haar echt diep te voeden. Gebruik de proteïne versie als je haar beschadigd is.

STAP 3 STIJL:

- De Groningse Kapper Extra Loving Leave-in Conditioner
- De Groningse Kapper Magical Flaxseed Gel
- De Groningse Kapper Bye Bye Frizz Serum
- Rose Water Refresch Spray (proteïne versie ook beschikbaar)

Styling producten gebruik je op kletsnat haar!
Het styling duo de Leave-in Conditioner en de Magical Flaxseed gel zijn je basis. Hiermee voedt je je haar en geeft je krul definitie.
Het resultaat zal verbluffend zijn.

Heb je fijn haar of wil je volume op de 1ste dag gebruik dan de leave-in conditioner + Flaxseed styling serum

Het Bye Bye Frizz Serum is geïnspireerd op glijmiddel. Ja je leest het goed. In de krullenwereld wordt al heel lang glijmiddel op waterbasis gebruikt als anti-pluis middel. Waarom? HET WERKT.
Pretty Curly Girl heeft een serum laten ontwikkelen die op glijmiddel lijkt, eigenlijk is het gewoon glijmiddel zonder dat je je hoeft te "schamen "of "verantwoorden" als je het in je tas hebt of in je badkamerkast ligt.

Rose Water Refresh is gewoon geweldig om geen hard water te hoeven gebruiken bij een refresch en de proteïne versie kun je gebruiken als je haar beschadigd is om proteïne in je routine toe te voegen.

Stap 3 - Houd het simpel

Houd je stylingsroutine eenvoudig.

Hieronder zal ik een aantal afbeeldingen plaatsen om jou op weg te helpen.

Ik hoop jou een heel eind op weg te hebben geholpen met je zoektocht naar de allerbeste producten voor jouw krullen!
*
De producten van Pretty Curly Girl zijn ook te krijgen bij De Groningse Kapper in de kapsalon.

 

Lieve groet, 
Annemiek Lever 
De Groningse Kapper

 

 

De krullenkapper van Veendam / Global Curl Salon Veendam / Global Curl Master / Krullenspecialist Veendam / Krullenkapper Veendam / Krullen Master Veendam